O blogu in avtorju

Blog je v prvi vrsti namenjen pisanju o najpogostejših slovničnih in pravopisnih napakah, o prevajanju in o knjigah. Verjetno. Ne izključujem možnosti, da se pojavi še kakšna tema, ki mi je pri srcu. In gotovo se bodo vse lepo povezale skupaj. Ženske smo menda večopravilne. Vsaj bolj kot moški. Najbrž drži. Ponavadi počnem dve do tri stvari hkrati in odlično se znajdem v vseh. Pomeni, da lektoriram, prevajam ali pišem, da se vmes nekako spočijem, zaigram rundo šaha ali premišljujem o kombiniranju barv, berem za službo in berem za prosti čas, planiram recikliranje ali nadcikliranje in se potem, spočita in polna novega elana, vrnem k prvotnemu delu. Vmes še kuham, si izmišljujem recepte ter končni izdelek (v kolikor moji preizkuševalci ostanejo živi in so videti zadovoljni) slikam in opišem v knjigi receptov. Za sprostitev po vsem tem »napornem delu« se učim še finščino, izdelujem lanternice, škatlice, sveče, nakit in podobne drobnarije iz stvari, ki bi jih ljudje drugače zabrisali v koš in pridali na kup odpadkov, ki jih skoraj nimamo več kam dati. Nabiram kamenčke in školjkice za svoje sveče. Pa izdelujem kreme in fotografiram in premišljujem, da bi se lotila še izdelovanja naravnih mil in balzamov za ustnice.

To vse sem jaz. Svoje hobije spreminjam v delo in pri tem blazno uživam. Hkrati svoje delo organiziram glede na počutje in počnem tisto, pri čemer bom trenutno najbolj produktivna in ustvarjalna.

Vseeno bom svoj blog razdelila na tematska poglavja, ker razumem, da vsem pač vse ni zanimivo. Morda bodo vnosi za vsako posamezno področje prihajali nekoliko počasneje, ampak potrpite. Počasi se daleč pride. Hiperprodukcija tako ali tako ne prinaša nič drugega kot pa ogromne količine sranja slabe kvalitete. Tako da, bodite potrpežljivi z mano!

  • Share/Bookmark

En odziv
En odgovor v “O blogu in avtorju”

  1. Poročni fotografdne 19.09.2018 09:00 1

    Lep napisano :)

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !